Kategoriat
Ajankohtaista Tiedotteet

PARANNA YRITYKSESI DIGITAALISTA TURVALLISUUTTA – katso webinaarin tallenne

Yritysten toiminta on nykyään vahvasti riippuvasta toimivista tietoliikenneyhteyksistä ja digitaalisista palveluista. ICT-ratkaisut kehittyvät jatkuvasti, nykyään puhutaan jo tekoälyn hyödyntämisestä konkreettisesti.

Tietoturva on entistä enemmän yrityksien johdon agendalla ja asian tärkeyttä korostaa osaltaan myös Euroopassa käynnissä oleva sota ja sen vaikutukset Suomeen. Lisäksi kiristyvä regulaatio asettaa uudenlaisia vaatimuksia yrityksien tietoturvalle ja useimmiten ne koskevat kaiken kokoisia yrityksiä.

Tässä maksuttomassa webinaarissa pureuduimme ajankohtaisiin näkemyksiin verkkopalveluista, tietoturvasta ja tietosuojasta sekä keinoihin näiden asioiden kehittämiseksi.

Iltapäivän aluksi toimitusjohtaja Jarkko Oksala ElmoNet Oy:stä piti alustupuheenvuoron yritysten tietoliikennepalveluista. Tämän jälkeen toimitusjohtaja Janne Aaltonen ICT Elmo Oy:stä kertoi yritysten tietoturvasta ja tietosuojasta sekä tuo esille ideoita näiden asioiden kehittämiseksi, joista myös keskustelimme.

Lopuksi toiminnanjohtaja Jutta Ahro kertoi Leader PoKon rahoitusmahdollisuuksista, joilla digitaalista turvallisuutta voidaan kehittää.

Webinaari järjestettiin torstaina 8.2.2024.

Katso tallenne tästä!