Kategoriat
Tiedotteet

Asiantuntija-haku

Haemme yläpirkanmaalaisia asiantuntijoita verkostoomme. Tavoitteemme on listata sivuillemme, millaisia asiantuntijapalveluita alueeltamme löytyy.

Haemme yläpirkanmaalaisia asiantuntijoita verkostoomme. Tavoitteemme on listata sivuillemme, millaisia asiantuntijapalveluita alueeltamme löytyy. Tämä tarve on tullut esiin erityisesti nyt, kun Leader-rahoituksessa mikroyritysten on mahdollista hakea kehittämis- ja käynnistystukia.

Jos siis yrityksesi tarjoaa asiantuntijapalveluita liittyen esimerkiksi liiketoiminnan suunnitteluun ja laskentaan, viestintään, markkinointiin, energiasuunnitelmiin, rakennussuunnitteluun, täytä tämä lomake.

Keräämme tiedot sivuillemme, jossa ne ovat ao palveluja tarvitsevien haettavissa. Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.