Kategoriat
Ajankohtaista

Seuraava hankehaku 12.10.

Leader rahoituksella tuettavien yritystukien ja yleishyödyllisten hankkeiden PoKon seuraava haku on 12.10.2023 mennessä. Hallitus käsittelee nämä hankkeet kokouksessaan 25.10.

Leader rahoituksella tuettavien yritystukien ja yleishyödyllisten hankkeiden PoKon seuraava haku on 12.10.2023 mennessä. Hallitus käsittelee nämä hankkeet kokouksessaan 25.10. Mikäli hanketta puolletaan, se siirtyy Pirkanmaan ELY-keskukseen laillisuustarkasteluun, jonka jälkeen tehdään päätös. Vuonna 2023 viimeinen haku on 9.11. Tulevan vuoden 2024 hakuajat julkaistaan loppuvuodesta.

Ottakaa yhteyttä, mielellämme autamme teitä ideassanne eteenpäin.

Kuvassa PoKon hallitusta Visuvedellä Ruovedellä kokoustamassa 20.9. Samalla onniteltiin Pirkanmaan vuoden kylää 2023. Takarivi vas: Hanski Hyvönen Juupajoki, Arto Pirttilahti Mänttä-Vilppula, Väinö Härkönen Virrat, Timo Tukia Mänttä-Vilppula, Juhani Rauhalammi Mänttä-Vilpula, Jukka Majala Ruovesi, Mari Muurimäki Juupajoki. Istumassa vas. Karti Myry Ruovesi, Viivi Tulijoki Ruovesi, Pirta Iso-Hirvelä Virrat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *