Kategoriat
Tiedotteet

Tolvasen Seppo paikalliskehittäjäksi

PoKon hallitus valitsi 5.7.2023 Tolvasen Sepon PoKon paikalliskehittäjäksi. Seppo on tähän asti tehnyt pääasiassa yrityshankkeiden projektipäällikön hommia. Mutta nyt hän keskittyy Leader-työhön eli neuvontaan, aktivointiin ja hankkeiden valmisteluun.

PoKon hallitus valitsi 5.7.2023 Tolvasen Sepon PoKon paikalliskehittäjäksi. Seppo on tähän asti tehnyt pääasiassa yrityshankkeiden projektipäällikön hommia. Mutta nyt hän keskittyy paikalliskehittäjänä Leader-työhön eli neuvontaan, aktivointiin ja hankkeiden valmisteluun.

Tuleva syksy tulee olemaan työntäyteinen, koska uusi, vuoteen 2027 kestävä rahoituskausi on juuri avautunut. Leader-rahoituksen turvin on tavoitteena kehittää monipuolisesti PoKon aluetta. Rahoitettavien kohteiden valintaa ohjaa PoKon Älykäs ja elävä Ylä-Pirkanmaa -strategia.

“PoKon toiminnassa on hienoa juuri tämä oman alueen kehittäminen. Täällä meillä on niin paljon mahdollisuuksia ja potentiaalia. Nyt vaan lisätään buustia koneeseen ja kehitetään alueen elinvoimaa”, Seppo Tolvanen kannustaa.

Leader-toiminnan tarkoituksena on hyödyntää paikallista asiantuntemusta ja osaamista oman alueen parhaaksi. Leader-toiminta on osa EU:n maaseudun kehittämisrahoitusta.

”Nyt on Pokossa henkilöstö ja voimavarat kohdallaan ja voidaan aloittaa aktiivinen viestintä ja neuvonta”, PoKon puheenjohtaja Arto Pirttilahti toteaa. ”Toivomme, että saamme hyviä hankkeita ja aluetta kehitetään monipuolisesti” hän jatkaa ja kannustaa vielä kaikkia aktiivisesti suunnittelemaan kehittämistoimia niin yrityksissä kuin yhdistystoiminnassa. Hankkeiden käsittely alkaa elokuussa. Ensimmäinen hallituksen käsittelyyn jättöpäivä on 10.8. ja siitä eteenpäin kerran kuukaudessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *