Kategoriat
Ajankohtaista Tiedotteet

PoKon hallitus uudistui

Arto Pirttilahti Mänttä-Vilppulasta aloittaa toukokuussa PoKon uutena puheenjohtajana. Hallituksen muukin kokoonpano uusiutui PoKon vuosikokouksessa 19.4.2023.

Vuosikokous 2023 valitsi PoKo ry:lle uuden puheenjohtajan. Hän on Arto Pirttilahti Mänttä-Vilppulasta.

PoKon hallitus muodostuu kolmikantaperiaatteella eli kolmasosa edustajista on julkisen puolen edustajia, kolmasosa yhdistysedustajia ja kolmasosa maaseudun asukkaita.  Hallitus muodostetaan niin, että se edustaa kokoa aluetta eli Juupajoelta, Mänttä-Vilppulasta, Ruovedeltä ja Virroilta on kustakin kolme varsinaista jäsentä.

Juupajoen Amorinrannassa järjestetyssä vuosikokouksessa PoKo ry:n hallitukseen valittiin uusina jäseninä julkisen tahon edustaja Pirttilahti ja maaseudun asukas Timo Tukia Mänttä-Vilppulasta, yhdistysedustajat Ville Haavisto Ruovedeltä ja Eija Kantonen Virroilta. Lisäksi yhdistysedustajien varajäseneksi valittiin Pirta Iso-Hirvelä Virroilta.

Koko PoKon hallituksen kokoonpano löytyy täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *