Ajankohtaista

 • Kalasta ammatti – tule mukaan Rapukartanoon!
  Kiinnostaako kalastusoppaaksi ryhtyminen? Haaveiletko ulkoilmakonttorista kaupallisena kalastajana? Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan Kalasta ammatti! – iltaan Koivulahden Rapukartanoon Vilppulaan 5.10. torstaina. Tilaisuus on avoin kaikille kalatalouden kehittämisestä ja kalaleader-rahoituksesta kiinnostuneille. Tilaisuuteen voi osallistua myös etäyhteydellä mistä päin Suomea tahansa. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä! Tervetuloa mukaan! Teemapäivän järjestäminen on rahoitettu Euroopan meri- ja kalatalous- ja vesiviljelyrahaston … Lue lisää
 • Aktiivipihatto liikuttaa hevosia
  Ruhalan Kartano hyödynsi yritystukea pihattoinvestointiin Leader PoKo – Ruhalan kartanon aktiivipihatto liikuttaa hevosia – YouTube Hevoset käyskentelevät pienissä laumoissa pihatossa. Heinäkatosten äärellä käy tasainen rouskutus. Tutustumme Ruoveden Ratsutallin aktiivipihaton toimintaan yhdessä yrittäjä Aino Aminoffin kanssa. Aminoff kertoo, että kokonaisuudessaan Ruoveden Ratsutallilla on 40 hevosta, joista 15 asuu ympäri vuoden pihatossa. Osa hevosista on tallin omia … Lue lisää
 • Hankeinfot teams
  Järjestämme hankkeista infotapahtumat teams-yhteydellä. Käymme läpi, rahoitusmuotoja, miten käytännössä hanketta haetaan, mitä hakemukseen vaaditaan.   Tervetuloa mukaan kuulolle, kysymään ja keskustelemaan, ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki. Yritykset:  Yhdistykset ja yhteisöt:
 • Nuorten ideat edellä
  TaitoPuoti on Juupajoen 4H-yhdistyksen yrittäjyyskasvatushanke, jossa luodaan tilaa ja tukea nuorten harjoitusyritystoiminnalle ja laitetaan ideat liikkeelle. Toiminnanjohtaja Ulla Mäkinen on erittäin tyytyväinen siihen miten hyvin hanke on lähtenyt käyntiin ja nuoret löytäneet sen.
 • Uutiskirje elokuu
  PoKon uutiskirje syyskauden alkuun. Nyt on hankehaku auki. Tervetuloa kysymään lisää. Lue kirje täältä
 • Risupeto avasi uuden uran
  Jarkko Iivosen investointituella hankkima Risupeto-energiapuupoimuri soveltuu hyvin sellaisiin tiheisiin metsiin, joissa on hoitorästejä. Itse asiassa Risupedolle juuri ne ovat parhaita mahdollisia työskentelyalueita.