Kategoriat
Ajankohtaista

Haku on auki!!!

Tänään on avattu Hyrrä-järjestelmä. Eli nyt pääsee hakemaan CAP27 -rahoituskauden hankkeita. PoKossa se tarkoittaa, että alamme toteuttamaan Älykäs ja elävä Ylä-Pirkanmaa strategiaa.

Nyt haettavissa ovat kaikki yritystukimuodot sekä hanketuista yhteisöjen investoinnit, koulutus- ja tiedonvälityshankkeet sekä valtaosa yhteistyöhankkeista mukaan lukien viljelijä- ja yritysryhmähankkeet sekä valmisteluraha. Lisää hanketukimuotoja tulee hakuun syksyllä 2023. Silloin käynnistyvät esimerkiksi pienhankkeiden ja Leader-ryhmien kautta haettavien alueiden välisten hankkeiden haut.

Yritystuet ja hankkeet voi nyt laittaa vireille. Vireille tulo tarkoittaa, että hankkeelle syntyneet kustannukset ovat tukikelpoisia, mutta omalla riskillä. Varsinainen päätöksenteko ja maksaminen alkavat vaiheittain syksyn 2023 aikana.

PoKon hallitus käsittelee 21.6.-10.8.2023 tulleet hakemukset kokouksessaan 17.8.2023
Syksyn seuraavat hakujaksot ilmoitamme elokuussa, niitä tulee olemaan noin kerran kuukaudessa.

Ruokaviraston tiedote

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *