Vetoa elinvoimaan

Korona koettelee, vetoapua Ylä-Pirkanmaan yrityksille.
Näissä haastavissa poikkeusoloissa monet yritykset tarvitsevat nopeasti uusia avauksia ja uutta liiketoimintaa. Vetoa elinvoimaan on Ylä-Pirkanmaan (PoKon alue eli Juupajoki, Mänttä-Vilppula, Ruovesi ja Virrat) yritysten kehittämishanke poikkeusoloihin.


Vetoa elinvoimaan -hankkeen sisältö on auttaa keväällä 2020 poikkeusoloissa Ylä-Pirkanmaan yrityksiä löytämään uusia liiketoiminnan mahdollisuuksia ja luomaan toimiva verkosto yhteistyölle, joka koskee niin yrittäjiä, kuntia kuin muita alan toimijoita. Hanke on yhteistoimintahanke ja se toteutetaan PoKo ry:n toimialueella eli Juupajoki, Mänttä-Vilppula/MW-kehitys Oy, Ruovesi ja Virrat. Kunnat ovat hankkeen sopimukselliset yhteistyökumppanit.

Hankkeen kohderyhmänä ovat kaikki PoKo ry:n alueella toimivat yritykset, erityisesti mikro- ja pk-yritykset.

Tavoitteena on paikallislähtöisesti luoda toimintamalleja ja mahdollisuuksia tässä ajassa yritysten toiminnalle ja uusille toimintaideoille. Koska poikkeusoloissa tarvitaan nopeita ratkaisuja, nivotaan hankkeen avulla toimijoiden ketjua selkeämmäksi ja tehokkaammaksi. Toisin sanoen tavoite on, että yrittäjä löytää helposti tarvitsemansa avun.  Toimenpiteinä hankkeessa on pienryhmätoiminta, klinikkatoiminta sekä tiedon koonti ja jakaminen. Monipuolinen viestintä on avainasemassa.

Yhteystiedot:

projektipäällikkö
Seppo Tolvanen
p. 044 574 0057
seppo.tolvanen@pokory.fi

Siirry sivun alkuun
 
./modulo1905/