Vetoa elinvoimaan

Vetoa elinvoimaan - hanke tarjoaa vetoapua Ylä-Pirkanmaan yrityksille haastavissa poikkeusoloissa. Koronan koetellessa monet yritykset tarvitsevat nopeasti uusia avauksia ja uutta liiketoimintaa. Vetoa elinvoimaan on yritysten kehittämishanke vuoden 2020 poikkeusoloihin Ylä-Pirkanmaalla PoKo ry:n alueella (Juupajoki, Mänttä-Vilppula, Ruovesi ja Virrat).


Vetoa elinvoimaan auttaa poikkeusoloissa Ylä-Pirkanmaan yrityksiä löytämään uusia liiketoiminnan mahdollisuuksia ja luomaan toimivan verkoston yhteistyölle, joka koskee niin yrittäjiä, kuntia kuin muita alan toimijoita.

Hanke on yhteistoimintahanke ja se toteutetaan PoKo ry:n toimialueella eli Juupajoki, Mänttä-Vilppula/MW-kehitys Oy, Ruovesi ja Virrat. Kunnat ovat hankkeen sopimukselliset yhteistyökumppanit. Hankkeen kohderyhmänä ovat kaikki PoKo ry:n alueella toimivat yritykset, erityisesti mikro- ja pk-yritykset.

Tavoitteena on paikallislähtöisesti luoda toimintamalleja ja mahdollisuuksia tässä ajassa yritysten toiminnalle ja uusille toimintaideoille. Koska poikkeusoloissa tarvitaan nopeita ratkaisuja, nivotaan hankkeen avulla toimijoiden ketjua selkeämmäksi ja tehokkaammaksi. Toisin sanoen tavoite on, että yrittäjä löytää helposti tarvitsemansa avun. 

Toimenpiteinä ovat pienryhmätoiminta, klinikkatoiminta sekä tiedon koonti ja jakaminen. Monipuolinen viestintä on avainasemassa.


Yhteystiedot:


projektipäällikkö

Seppo Tolvanen
p. 044 574 0057
seppo.tolvanen@pokory.fi


Siirry sivun alkuun
 
./modulo1905/