PoKo ry, alueemme kehittäjä

Toimimme maaseudun kehittämisyhdistyksenä ja Leader-ryhmänä Ylä-Pirkanmaalla. Alueeseemme kuuluu Juupajoki, Mänttä-Vilppula, Ruovesi ja Virrat.
Leader-toiminta perustuu siihen, että paikalliset ihmiset tietävät itse parhaiten, miten omaa kotiseutua tulisi kehittää.

Rahoitamme eli meidän kautta voi hakea rahoitusta yritysten ja yhdistysten kehittämistoimiin.

Toimimme eli kannustamme ja teemme yhteistyötä alueemme kehittämiseksi.

Neuvomme eli autamme, että ideat muuttuvat teoiksi. Olemme apuna hankkeiden valmistelussa ja tarvittaessa matkan varrella.

Syyskauden 2023 valintajaksot:
18.8.- 11.9. MiniLeader/nuoriso ja Leader-tuet
12.9.- 12.10 BuustiLeader ja Leader-tuet
13.10. – 9.11. MiniLeader ja Leader-tuet
10.11. – Leader-tuet

Ajankohtaista

 • Kalasta ammatti – tule mukaan Rapukartanoon!
  Kiinnostaako kalastusoppaaksi ryhtyminen? Haaveiletko ulkoilmakonttorista kaupallisena kalastajana? Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan Kalasta ammatti! – iltaan Koivulahden Rapukartanoon Vilppulaan 5.10. torstaina. Tilaisuus on avoin kaikille kalatalouden kehittämisestä ja kalaleader-rahoituksesta kiinnostuneille. Tilaisuuteen voi osallistua myös etäyhteydellä mistä päin Suomea tahansa. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä! Tervetuloa mukaan! Teemapäivän järjestäminen on rahoitettu Euroopan meri- ja kalatalous- ja vesiviljelyrahaston … Lue lisää
 • Aktiivipihatto liikuttaa hevosia
  Ruhalan Kartano hyödynsi yritystukea pihattoinvestointiin Leader PoKo – Ruhalan kartanon aktiivipihatto liikuttaa hevosia – YouTube Hevoset käyskentelevät pienissä laumoissa pihatossa. Heinäkatosten äärellä käy tasainen rouskutus. Tutustumme Ruoveden Ratsutallin aktiivipihaton toimintaan yhdessä yrittäjä Aino Aminoffin kanssa. Aminoff kertoo, että kokonaisuudessaan Ruoveden Ratsutallilla on 40 hevosta, joista 15 asuu ympäri vuoden pihatossa. Osa hevosista on tallin omia … Lue lisää
 • Hankeinfot teams
  Järjestämme hankkeista infotapahtumat teams-yhteydellä. Käymme läpi, rahoitusmuotoja, miten käytännössä hanketta haetaan, mitä hakemukseen vaaditaan.   Tervetuloa mukaan kuulolle, kysymään ja keskustelemaan, ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki. Yritykset:  Yhdistykset ja yhteisöt:

Liity postituslistalle

Alla olevalla lomakkeella voit liittää sähköpostiosoitteesi postituslistallemme.

  Ota yhteyttä

  PoKo ry
  Kauppakatu 23
  35800 Mänttä
  toimisto(at)pokory.fi

  toiminnanjohtaja
  Jutta Ahro
  +358 44 57400 52
  jutta.ahro(at)pokory.fi

  paikalliskehittäjä
  Seppo Tolvanen
  +358 44 57400 57
  seppo.tolvanen(at)pokory.fi