JÄSENKIRJE 1/2008


Tervehdys täältä PoKon toimistolta yhdistyksemme jäsenille! Tässä kirjeessä kerromme lyhyesti PoKon ajankohtaisia asioita:


Leader-rahoituksen haku auki:
Leader-ohjelman hankehaku käynnistyi syksyllä 2007. Yhteisöt (esim. yhdistykset) voivat hakea PoKo ry:ltä rahoitusta kehittämis- ja investointihankkeisiin. Tällä kaudella PoKo voi ohjata rahoitusta myös pienyrityksille. Alle 10 henkilötyövuotta työllistävät yritykset voivat saada rahoitusta kehittämiseen, investointeihin ja/tai ensimmäisen työntekijän palkkaamiseen. Mikäli olet mukana kehittämistä suunnittelevassa yhteisössä tai yrityksessä, niin kerro ajatuksistasi myös meille. Koska hankerahoitus pitää aina hakea ennen toimenpiteitä, niin yhteydenotto hyvissä ajoin on tarpeen. Samalla voimme yhdessä jalostaa suunnitelmaa sekä arvioida idean mahdollisuutta saada hankerahoitusta.

Tiedotuksesta:
PoKo ry:n asioista tiedottaminen on tietoisesti keskitetty internetiin. Täällä tieto on ajantasaista ja kaikkien saatavilla. PoKon nettisivusto (www.pokory.fi) kertoo olennaisen tiedon hankkeiden hakemisesta, hyväksytyistä hankkeista kuin muistakin ajankohtaisista asioista. Toiseksi "tiedon valtaväyläksi" on valittu alueen paikallislehdet, jotka uutisoivat mielellään kehittämistä koskevista asioista. Tiedämme kuitenkin, että henkilökohtaista kontaktia ei voita mikään ja siksi olemmekin halukkaita keskustelemaan asioista kanssasi saman pöydän ääressä.

Muutoksia toimistolla:
Hankeneuvoja Kaisa Vihinen kantaa omaa vastuutaan maaseudun elinvoimasta ja jää äitiysvapaalle maaliskuun lopulla. Näillä näkymin Kaisa on poissa ensi vuoden alkupuolelle saakka. Sijaiseksi on nimitetty tällä hetkellä hallituksessa vaikuttava Raisa Saarilahti-Kulju Ruovedeltä. Raisa on hanketoiminnan ammattilainen oppilaitosmaailmasta ja monessa mukana oleva aktiivitoimija.

Vuosikokous:
PoKo ry:n vuosikokous pidetään ti 15.04.2008 klo 18 Vilppulassa, osoitteessa Vilpunkatu 2 (Kallio-kaarre). Vuosikokoukseen ovat lämpimästi tervetulleita yhdistyksen henkilöjäsenet ja yhteisöjäsenten edustajat. Toivomme runsasta osanottoa!


IDEARIKASTA KEVÄTTÄ TOIVOTTAEN


Heidi Tanhua, puheenjohtaja
p. 0400 189080

Juha Kolhinen, toiminnanjohtaja
p. 050 5979220

Kaisa Vihinen, hankeneuvoja
p. 044 57400521

Pokory 4.3.2008

Siirry sivun alkuun
 
 
./modulo1905/