Naisten Hyvän Olon Ilta keräsi runsaan yleisön

Maaseudun kehittämisyhdistys PoKo ry:n Naiset ja nuoret hanke järjesti yhteistyössä Virtain Yrityspalvelukeskuksen kanssa naisille oman hemmotteluillan. Illan tarkoituksena oli vapauttaa naiset hetkeksi irti normaalista arjesta, tarjota heille omaa aikaa ja ennen kaikkea kiireettömyyttä.

Tilaisuus järjestettiin Ruovedellä, 8.11.2006, Väärinmajan kylätalo Tapiolassa. Tilaisuuteen osallistui 120 naispuolista vierasta. Ja mikä hienoa, oli tilaisuuteen uskaltautunut myös muutama mieshenkilö. - Kerrassaan upea määrä naisenergiaa samojen seinien sisällä, toteaa Väärinmajan Maa- ja kotitalousseura ry:n puheenjohtaja Anja Majaniemi.

Yleisö oli mielissään siitä, että tilaisuus järjestettiin pienellä paikkakunnalla, eikä isossa keskuksessa. Näin pieni kylä sai aikaan liikettä ja asukkaat itse satsasivat tapahtumaan houkutellen kylän väkeä liikkeelle. Ja mikä positiivisinta, ei osallistuminen maksanut tällä kertaa mitään, vaan jokainen pystyi itse vaikuttamaan rahankulutukseensa ostojensa myötä. Mäntästä tilaisuuteen oli lähtenyt naistrio tutustumaan illan antiin. Työtovereiksi tunnustautuneet Eija Nousiainen, Sinikka Ruissalo ja Virpi Salonen kiertelivät salissa avoimin mielen keräten esitteitä ja taisipa mukaan tarttua myös jotain pientä kotiin vietävää.

Yrittäjiä oli kutsuttu PoKon toimialueelta (Kuru, Ruovesi, Virrat, Vilppula ja Mänttä) esittelemään tuotteitaan ja osaamistaan. Esillä oli mm. naisten asusteita, lampaan turkistuotteita, kodin sisustus- ja lahjatavaraa, eri hierontamenetelmiä, kauneuden hoitoa, kirjoja sekä kynttilöitä ja olipa sitä mausteita myös makuuhuoneen puolelle Elämän Suolan tarjoamana.

Paikalla olleet yrittäjät näet tästä.

 

 

Pokory 9.11.2006

Siirry sivun alkuun
 
 
./modulo1905/