Tule mukaan Tämänkin kaiken EU mahdollistaa -roadshowlle 26.8. ja 27.8.

Nyt etsimme mukaan paikallisia EU-hankkeiden toteuttajia! Seitsemän Leader-ryhmää Pirkanmaalla ja Hämeenlinnan seutukunnassa järjestävät yhteistyökumppaneineen 27 paikkakuntaa kiertävän EU-rahoituskiertueen 12.8.-8.9.2021. PoKon päivät ovat 26.8 ja 27.8. Tämänkin kaiken EU mahdollistaa -roadshowlla tehdään näkyväksi sitä, miten EU-rahoituksella lisätään hyvinvointia paikallisesti. 

PoKon alueella kiertue pysähtyy

To 26.8. Virrat, aamupäivä & Ruovesi, iltapäivä

Pe 27.8. Mänttä-Vilppula, aamupäivä & Juupajoki, iltapäivä

1. Tule mukaan kuntien kiertuepysäkeille!

Koska paikalliset esimerkit ovat kultaa, toivomme saavamme mukaamme fyysiselle kiertueelle erilaisia ja eri ohjelmien kautta rahoitettuja EU-hankkeita. Kiertuepysäkeille osallistuvat hankkeet pääsevät esiin järjestäjien kanavissa ja toimivat esimerkkeinä siitä, mitä EU-rahoituksella voidaan paikallisesti tehdä. Osallistua voi oman hankkeen toteutuskunnan kiertuetapahtumaan tai sellaisen paikkakunnan tapahtumaan, jossa kokee voivansa tavoittaa hankkeen kohderyhmää. Laajempien hankkeiden kohdalla välttämätöntä linkki paikkakuntaan ei ole, kunhan aihe on innostava ja kiinnostava ja lisää paikallista elinvoimaa! Kiertuepysäkki kestää muutaman tunnin, paikalla voi olla myös vain osan aikaa. 

Kiinnostuitko? Toimi näin: Ilmoita kiinnostuksestasi osallistua Leader PoKoon tai kampanjakoordinaattorille . Toivomme yhteydenottoja jo kesäkuun aikana. 

2. Lähetä ennakkoon videotervehdys, jossa kerrot hankkeesta ja sen saamasta EU-rahoituksesta.
Näitä videoita käytämme kiertueen ja EU-rahoituksen monipuolisuuden markkinoinnissa. Video voi olla yhtä hyvin kahden minuutin monikameratuotanto kuin kännykän etukameralla kuvattu 10 sekunnin tervehdys. Muista kertoa videolla, mitä olette hankkeessa tehneet, ja että hanke on saanut EU-rahoitusta. Pyrimme jakamaan näitä videotervehdyksiä kiertuejärjestäjien kanavissa jo ennen kiertuetta. Voit lähettää hankkeesta myös valmiin videon tai videolinkin. Otamme mielellämme vastaan myös tiiviitä kuva + teksti -tervehdyksiä sosiaalisessa mediassa jaettavaksi.

Kiinnostuitko? Toimi näin: Toimita linkki, josta videotervehdyksesi / videosi / muun materiaali voi ladata kampanjakoordinaattori Mimmi Virtaselle. Videotervehdyksiä voi lähettää elokuun loppuun asti, mutta toivomme saavamme näitä runsaasti jo kesän aikana. Älä epäröi kysyä lisätietoja!

Hanketoteuttajien videotervehdykset ja yleiset kiertuetta koskevat asiat

Mimmi Virtanen

Tämänkin kaiken EU mahdollistaa -koordinaattori
mimmi.virtanen(at)pirkanhelmi.fi
040 514 3108

Leader PoKo, Jutta Ahro p. 044 57400 52 jutta.ahro (at)pokory.fi


 

Pokory 14.6.2021

Siirry sivun alkuun
 
 
./modulo1905/