Mahdollisuuksien Ylä-Pirkanmaa, webinaari

Haastavista poikkeusoloista olemme oppineet paljon. Nyt on aika mennä eteenpäin ja kirkastaa yhteistyössä vahvuuksiamme. Ylä-Pirkanmaan webinaarin tavoitteena on tarjota kuntapäättäjille ja amuille avaintoimijoille uusia ajatuksia alueen tulevaisuuden kehittämiseen. Miten hyödynnämme jo olemassa olevaa?

Covid -19 viruksen aiheuttamat poikkeusolot ja muutokset toiminnoissa ovat aiheuttaneet monenlaisia haasteita ihmisten elämässä heijastuen laajana julkistalouteen ja elinkeinoelämään. Hetkessä tapahtunut muutos on tuonut aivan uudenlaisia näkökulmia meille kaikille. Kriisin kokemukset avaavat myös uusia mahdollisuuksia. Mitä olemme oppineet? Mitä vahvuuksia alueellamme jo on olemassa?

Ylä-Pirkanmaa eli Juupajoki, Mänttä-Vilppula, Ruovesi ja Virrat ovat tilanteessa samankaltaisessa asemassa. Haasteet ja mahdollisuudet ovat yhteisiä ja siksi ideoinnin, resurssoinnin ja uusien askelten ottamiseen on tässä tilanteessa järkevää lähteä yhteistyössä.

Alueen maaseudun kehittämisyhdistys PoKo ry järjestää webinaarin, jossa pureudutaan siihen, mitä mahdollisuuksia voimme kokemuksista hyödyntää yhteistyössä alueellemme.

Webinaarin kohderyhmä: alueen kuntapääättäjät, yrittäjien edustajat sekä yhdistysten avainhenkilöt, ensisijaisesti puheejohtajat

Ilmoittautuminen 12.6. mennessä LINKKI, ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki webinaariin.


Pokory 2.6.2020

Siirry sivun alkuun
 
 
./modulo1905/