ESR-haku auki

Pirkanmaalla on avautunut kaikki toimintalinjat kattava avoin ESR-haku 14.6.2019. Mukana jälleen muutamia temaattisia kohdennuksia, ks. Pirkanmaan teemat tarkemmin s. 8-9 Hakuasiakirja

Kaikki ohjelma-asiakirjan sisällölliset tavoitteet ja toimintalinjat ovat haettavissa ja täydet, kolmivuotiset kehittämishankkeet edelleen mahdollisia tässä vaiheessa kuluvaa rahoituskautta. Kesän ESR-hakukierros päättyy 1.10.2019.

Tästä linkistä Rakennerahastoasiantuntijat  löytyvät myös ESR-rahoitusasiantuntijoiden yhteystiedot – ota rohkeasti yhteyttä, jos jokin hakemuksen tekninen asia mietityttää tai olet epävarma siitä, onko ideoimasi kehittämishanke perusteiltaan rahoituskelpoinen. Esitettävien hankkeiden tulee olla uutta ideoivia ja kokeilevia sekä mielellään mahdollisimman konkreettisia kehittämisehdotuksia sisältäviä – tällöin ne on helppo kuvata myös rahoittajalle hanke-esityksen muodossa. Kiinnitä huomiota myös hankkeesi toteuttajaryhmään ja jatkuvuuteen: ovatko hankeideasi kannalta oleelliset toimijat mukana ja kuinka toiminta jatkuu, jos hankkeen tulokset osoittautuvat mainioiksi? Muista myös omarahoituksen osuus, tarkista valintakriteerit ja mieti huolella kohderyhmät. ESR-rahoituksen vaikuttavuutta seurataan mm. hankeindikaattoreiden avulla ja siksi myös näille on uhrattava hankevalmistelussa ajatus jos toinenkin.

Pirkanmaan ESR-rahoitusta hallinnoiva Keski-Suomen ELY-keskus järjestää Pirkanmaan hanketoimijoille avoimen hankehaun neuvontatilaisuuden, hankeaamupäivän, maanantaina 19.8. - seuraa viestintää www.rakennerahastot.fi (Länsi-Suomi), paikka ja kellonaika tarkentuvat. Täällä saat rautaisannoksen tietoa siitä, millainen on hyvä hakemus ja paikalla olevien ESR-asiantuntijoiden kanssa voit vaihtaa ajatuksia omasta hankesuunnitelmastasi.

Jos sinulla on loistava, yleishyödyllinen ja tarpeellinen hankeidea, tervetuloa hakemaan sille tukea Pirkanmaan ESR-rahoituksesta!

 

Pokory 17.6.2019

Siirry sivun alkuun
 
 
./modulo1905/