PoKon vuosikokous pidetty, Anna-Liisa Liettyä jatkaa puheenjohtajana

PoKo ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin torstaina 11.4.2019 Mäntän Klubilla. Paikalla oli noin parikymmentä osallistujaa.

Kokouksen avasi yhdistyksen puheenjohtaja Anna-Liisa Liettyä. Vuosikokouksen puheenjohtajaksi valittiin Timo Tukia ja sihteeriksi va. toiminnanjohtaja Kaisa Vihinen. Kokouksessa hyväksyttiin PoKo ry:n vuoden 2018 toimintakertomus ja tilinpäätös sekä myönnettiin vastuuvapaus puheenjohtajalle ja hallitukselle tilikaudelta 2018. Lisäksi hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2019.

Hallitukseen valittiin kolme uutta jäsentä ja kaksi uutta varajäsentä. Puheenjohtajana jatkaa Anna-Liisa Liettyä Mänttä-Vilppulasta.

Kolmikantainen hallitus

Leader -toimintaan kuuluu, että toiminnasta vastaavat tasapuolisesti eri tahot. Tätä kutsutaan kolmikantaiseksi hallitukseksi, jossa yhtä osaa edustavat alueen julkishallinnon edustajat (J), toista osaa alueen järjestöjen edustajat (Y) ja kolmatta osaa vapaat alueen kansalaiset (A).

Kuuden vuoden maksimikausi

Vaihtuvuuden takaamiseksi on myös määritelty kuuden vuoden enimmäiskausi, jonka yksi ihminen yhtäjaksoisesti saa olla hallituksessa. Henkilön kolmikanta voi muuttua ko. aikana mutta kuuden vuoden määräajan tultua täyteen, tulee viimeistään luopua tehtävästä. Tämä kuuden vuoden sääntö tuli vastaan Mikko Tervaniemellä, Tiina Perämäellä ja Alli Mäkisellä.

Vuosikokouksen valitsema hallitus vuodelle 2019 (uudet jäsenet)

Juupajoen edustajat: Pekka Rae (J), Taina Ylä-Lyly (Y), Riku Kopra (A)
Mänttä-Vilppulan edustajat
Anna-Liisa Liettyä (J), Juhani Rauhalammi (Y), Riikka Lenkkeri(A)
Ruoveden edustajat:
Heidi Kuutti-Selkee (J), Teija Perttula (Y), Mikko Lindell (A)
Virtain edustajat: Ilmari Mattila (J), Juha Kallio (Y), Risto Lehtinen (A)


Varajäseniksi valittiin seuraavat henkilöt: Timo Tukia (J), Kati Mäntysalmi(Y) ja Katri Myry (A).

Pokory 12.4.2019

Siirry sivun alkuun
 
 
./modulo1905/