PoKo ry:n vuosikokous pidetään to 11.4.2019, samalla päätetään hallituspaikat

PoKon vuosikokous järjestetään to 11.4.2019 klo 18:00 Mäntän Klubilla, osoitteessa Tehtaankatu 33, Mänttä. Kahvitarjoilu klo 17.30-18.00. Tarjoilun vuoksi pyydämme ystävällisesti ennakkoilmoittautumiset viim. ma 8.4.2019 sp:lla toimisto (at) pokory.fi tai puh: 044 5740 052

Kiinnostaako Sinua hallitustyö?

Leader-hallitus on näköalapaikka alueen paikalliseen kehittämiseen. Hallitus vastaa kaikesta Leader-ryhmän toiminnasta. Se tekee päätökset Leader-rahoituksen suuntaamisesta ja vastaa yhdistyksen taloudesta ja sen henkilöstöstä. Lisäksi hallitus seuraa hankkeiden ja strategian toteutumista. Hallituksen puheenjohtajuus ja jäsenyydet ovat aidosti auki jokaisessa vuosikokouksessa. Yhtäjaksoisesti hallituksessa voi toimia kuusi vuotta. Hallitukseen valitaan ns kolmikanta-periaatteen mukaisesti tasapuolisesti alueen asukkaita, yhteisöjen ja kuntien edustajia, jotta PoKon alueen toimijat saavat äänensä kuuluviin.

Tänä vuonna erovuoroisten tilalle on haussa paikallisen julkisen hallinnon edustaja Virroilta ja saman kiintiön varaedustaja Mänttä-Vilppulasta, yhteisöedustaja Juupajoelta ja Mänttä-Vilppulasta sekä asukasedustajan varajäsen Ruovedeltä.

Yhteisöjen edustajia voivat yleiskokouksessa esittää PoKon jäsenyhteisöt, joten yhdistysten edustajat tarvitsevat lisäksi taustayhteisöltään valtakirjan.

Asukasedustajaksi voidaan valita PoKon jäseneksi liittynyt henkilö, joka ei toimi maaseudulla toimivien yhdistysten johtokunnissa/hallituksissa, tai toimi kunnallisissa luottamustehtävissä, tai jotka eivät työssään käsittele maaseuturahoitukseen liittyviä asioita.  

Jos hallitukseen haluavat ehdokkaat eivät pääse mukaan vuosikokoukseen, hallitukseen haluavien ehdokkaiden on toimitettava vuosikokoukselle kirjallinen sitoumus siitä, että ehdotettu henkilö on käytettävissä tehtävään ja että hänellä ei ole kiintiöihin liittyviä esteellisyyksiä. 

Lisätietoja hallitusvalinnoista: Kaisa Vihinen, puh: 044 5740 052 tai puheenjohtaja Anna-Liisa Liettyältä puh: 045 1410 730

 

Pokory 8.3.2019

Siirry sivun alkuun
 
 
./modulo1905/