TYÖPAIKKA AVOINNA

Haemme TOIMINNANJOHTAJAA yhdistyksen pitkäaikaisen toiminnanjohtajan siirtyessä muihin tehtäviin.

PoKo ry toimii paikallisena maaseudun kehittämisyhdistyksenä alueella Juupajoki, Mänttä-Vilppula, Ruovesi ja Virrat. Yhdistys myöntää hanke- ja yritystukia Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman ja oman strategiansa (Navigaattori) mukaisiin toimenpiteisiin.

Maaseudun kehittäminen on lähellä sydäntäsi. Olet yhteistyökykyinen, verkostoidut ja viihdyt ihmisten parissa. Sitoudut tehtäviisi ja välillä hektinenkin työ motivoi sinua. Viestintä eri medioissa ja tilaisuuksissa on hallussasi eikä raportointikaan ole haaste. Hallinnon ja talouden pyörittäminen luonnistuvat sinulta, mutta tartut myös 'työrukkasiin' ja osallistut mm. yhdistyksen omaan hanketoimintaan. Juuri sinä saatat olla etsimämme henkilö!

Haettava toiminnanjohtajan tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva (mahdollisuus on myös osa-aikaisuuteen). Tehtävän rahoitus on sidottu PoKo ry:n Leader-rahoitukseen kaudella 2014-2020 (EU-ohjelmakausi).Toiminnanjohtajana työskentelet yhdistyksen hallituksen alaisuudessa, mutta samalla olet esimiehenä yhdistyksen työntekijöille. Työ edellyttää oman auton käyttöä ja satunnaisesti sisältää myös ilta- ja viikonlopputöitä. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työsuhteeseen sovelletaan 6 kk koeaikaa.

Hakijan eduksi katsomme myös soveltuvan korkeakoulututkinnon, EU-hanketoiminnan sekä yritys- ja yhdistystoiminnan tuntemusta ja avointa, kehittävää otetta työhön. Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 20.3.2019 mennessä.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksen ja CV:n kera pyydämme toimittamaan 20.3.2019 mennessä:
anna-liisa.liettya@kotipoint.fi tai

Anna-Liisa Liettyä,
Maataloustoimisto,
Keskuskatu 2,
35700 Vilppula

Lisätietoja tehtävästä antavat:
pe 8.3. ja ma 11.3. varapuheenjohtaja Tiina Perämäki 050-345 0416
pe 15.3. ja ma 18.3. puheenjohtaja Anna-Liisa Liettyä 040-648 7352


 

Pokory 25.2.2019

Siirry sivun alkuun
 
 
./modulo1905/