Uusi hallitus vuodelle 2018 on valittu

Ylä-Pirkanmaalla toimiva maaseudun kehittämisyhdistys PoKo ry piti sääntömääräisen vuosikokouksen Juupajoella Kopsamon kylätalolla torstaina 26.4.2018. Kokousväki valitsi yksimielisesti hallituksen puheenjohtajaksi Juupajoen kunnanjohtaja Pirkko Lindströmin.

Vuodelle 2018 valittu hallitus

Hallituksessa varsinaisina jäseninä jatkavat Jaakko Karpiola ja Riku Kopra Juupajoelta, Mikko Tervaniemi ja Riikka Lenkkeri Mänttä-Vilppulasta, Heidi Kuutti-Selkee ja Teija Perttula Ruovedeltä sekä Tiina Perämäki ja Juha Kallio Virroilta.
Uusina hallituksen jäseninä aloittavat Anna-Liisa Liettyä Mäntä-Vilppulasta, Mikko Lindell Ruovedeltä ja Risto Lehtinen Virroilta.

Varajäseninä valittiin jatkamaan Alli Mäkinen Mänttä-Vilppulasta ja Sirpa Lehto Ruovedeltä sekä uudeksi varajäseneksi valittiin Kati Mäntysalmi Virroilta.

Hallitus muodostetaan niin sanotun kolmikantaperiaatteen mukaisesti. Mukana hallituksessa on 1/3 osa julkisen tahon edustajia, 1/3 osa yhdistysten edustajia ja 1/3 osa toimialueemme asukkaita.

Hallituksella on tärkeä rooli - se päättää muun muassa Leader-hankkeiden rahoitusesityksistä Pirkanmaan ELY-keskukselle ja ohjaa yhdistyksen toimintaa.

PoKo ry on perustettu 18.11.1998. 20-vuotista taivalta juhlistetaan kuluvan vuoden aikana eri tavoin.


 

Pokory 27.4.2018

Siirry sivun alkuun
 
 
./modulo1905/