Oletko Sinä hakemamme 15-17 vuotias Mänttä-Vilppulassa tai Juupajoella asuva nuori?

Kesäduuni OP Pohjois-Hämeen piikkiin -kampanja tarjoaa 20 työpaikkaa 15-17 vuotiaille nuorille toimialueensa yhdistyksissä. PoKo ry on mukana kampanjassa ja tarjoaa yhdelle nuorelle kesätyöpaikan kahdeksi viikoksi.

PoKo ry on yksi 54 Suomessa toimivasta alueellisesta Leader-ryhmästä. PoKo ry:n toimialueena Juupajoki, Mänttä-Vilppula, Ruovesi ja Virrat. Leader-työn perusajatuksena on paikallisista ihmisistä ja heidän tarpeistaan viriävä aito kehittämistyö. Leader-rahoituksella voidaan tukea mm. yritysten perustamista, kehittämistä ja investointeja, kylien elinvoimaisuutta, harrastusmahdollisuuksia ja kansainvälistä toimintaa.Näin lisätään maaseudun mahdollisuuksia ja vetovoimaa.

Tarjoamme yhdelle nuorelle kesäduunipaikan toimistoltamme. Toimistomme sijaitsee Mänttä-Vilppulassa osoitteessa Kauppakatu 23. Kesätyöpaikka voidaan tarjota vaikka kesäkuun tai sopimuksen mukaan. Pääasia että löydämme innokkaan nuoren tekijän. Mahdollisuuksien mukaan osan työtehtävistä voi suorittaa myös Juupajoella.

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa lehtileikekansion ja hankekartan päivittäminen, sekä pienimuotoiset viestintätoiminpiteet (kotisivut, some, paikallislehdet). Tuona aikana mahdollisiin järjestettäviin tapahtumiin pääset osallistumaan meidän muiden työntekijöiden mukana.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa työkokemusta, mutta odotamme sinulta reipasta ja innostunutta otetta työn tekemiseen. Lisäksi toivomme sinun pystyvän myös itsenäiseen työskentelyyn. Työaikasi on noin 6 tuntia päivässä. Kiitokseksi työpanoksestasi maksamme Sinulle 400 euron palkan.  

Toimi ripeästi ja hae kesätöihin yhdistykseemme! Työhaastattelut pyritään pitämään viikon 19-20 aikana.

Työpaikkahakemus tulee lähettää yhdistyksemme sähköpostiin toimisto@pokory.fi keskiviikkoon 2.5.2018 mennessä!

Lisätietoja: Heikki Konsala/Kaisa Vihinen p. 044 5740 052 tai toimisto@pokory.fi

   

EDIT: HAKUAIKA ON PÄÄTTYNYT. KAIKKIIN HAKIJOIHIN OLLAAN OLTU YHTEYDESSÄ. KIITOS TÄSSÄ VAIHEESSA KAIKILLE HAKIJOILLE!

 

 

Pokory 13.4.2018

Siirry sivun alkuun
 
 
./modulo1905/