Avoimet Kylät 11.6.2016

Tervetuloa kylään lauantaina 11. kesäkuuta!

Avoimet Kylät -päivä on nimensä mukaan pop up -tyyliin toteutettu päivä, jonka aikana on erityinen mahdollisuus vierailla toimeliaissa kylissämme. Toki kylään sopii tulla koska tahansa, mutta 11.6. on ympäri Suomea yli 400 kylässä tavanomaista enemmän sutinaa.

Avoimet Kylät esittelee paikallista elämänmenoa ja kylätoimintaa, houkuttelee uusia asukkaita ja muistuttaa maaseudun mahdollisuuksista. Kylillä järjestetään tuona päivänä Pirkanmaalla 35.ssä kylässä erilaisia kirppiksiä, pihapelejä, näyttelyitä, kyläkierroksia, onkikilpailuita, tansseja ympäristötaidetta... Onpa ohjelmassa myös kesäolympialaiset, argeologiaa ja kirkkovenesoutua... Repertuaaria riittää!

Päivä tarjoaa erinomaisen tilaisuuden lähimatkailuun, uusien kylien bongaamiseen tai varsinaiseen kyläsuunnistukseen. Kokeilkaa vaikka kaveriporukalla, moneenko kylään päivän aikana ehditte tutustua!

11.6. vietetään niin ikään valtakunnallista Kyläkauppapäivää. Mainio muistutus lähipalvelujen tärkeydestä.

Koko Suomen Avoimet Kylät tapahtumineen löytyvät Google Maps -kartalta osoitteesta avoimetkylat.fi. Pirkanmaan tapahtumat löytyvät Pirkan kylien tapahtumakalenterista www.pirkankylat.fi/events/ ja oheisesta esitteestä. Kylien monipuolisten tapahtumien järjestelyistä ja ohjelmista vastaavat kylien aktiiviset ihmiset, yhdistykset, yritykset ja toimijat. Päivän organisoivat maakunnalliset kyläyhdistykset yhdessä Suomen Kylätoiminta ry:n kanssa.

Näkemisiin kylillä!

 

Pokory 31.5.2016

Siirry sivun alkuun
 
 
./modulo1905/