TYÖPAIKKAILMOITUS

Pirkanmaan Leader-ryhmät palkkaavat yhteisen tiedottajan 24 kk työsuhteeseen Kantri ry:n hallinnoimaan Pirkanmaan Maaseutu - Ihmisten kokoisille ideoille - viestintähankkeeseen.

Viestintähankkeella vahvistetaan tiedotusta Leader-toiminnasta, maaseudun uusista kehittämisohjelmista ja teemoista, tukimahdollisuuksista, sähköisestä Hyrrä-asioinnista ja hankkeiden käynnistymisestä. Viestintä on kaksisuuntaista, hanke auttaa tiedon kulkemisessa myös muilta maaseudun toimijoilta hankkeen toteuttajille.

Viestinnässä käytetään mm. omaa printtilehteä ja uutiskirjettä, lehti-ilmoittelua, esitteitä, juttuvinkkien ja valmiiden juttujen tarjoamista medialle sekä some-kanavia. Yhteistyötä tehdään paitsi maakunnan sisällä myös kumppanien kanssa valtakunnallisesti ja kansainvälisesti. Tiedottaja on mukana valtakunnallisessa viestintäverkostossa toteuttamassa maaseudun mahdollisuuksien tietoon saattamista. Viestintähanke vahvistaa valtakunnallista Leader-brändiä ja tukee Pirkanmaan maaseudun imagoa.

Hankkeen päätoimijat ovat Pirkanmaan Leader-ryhmät Aktiivinen Pohjois-Satakunta ry, Joutsenten reitti, Kantri ry, PoKo ry ja Pirkan Helmi ry.

Hakijalta edellytetään mm. seuraavia ominaisuuksia:
-olet nopea oppimaan, innostunut ja innostava
-sinulla on kokemusta ja osaamista monipuolisesta viestinnästä
-olet kiinnostunut maaseudusta ja sen kehittämisestä sekä maaseudun ja kaupungin vuorovaikutuksesta
-sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat kuunnella
-osaat hyödyntää tietotekniikkaa ja sosiaalista mediaa
-sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto, tai valmistut ihan pian
-puhut ja kirjoitat ainakin kohtuullisen sujuvaa englantia
-sinulla on ajokortti ja auto käytettävissäsi
-kokemus yhteisöjen kehittämisestä, hanketyöstä ja alueen tuntemus ovat eduksi

Tehtävään valittavaan sovelletaan koeaikaa 4 kk. Työsuhde on määräaikainen. Hankkeessa on 75 % työaika, mutta hankkeeseen valittava olisi 25 % ajan Kantrin kyläaktivaattori - hankkeen palveluksessa. Tehtävässä on jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä. Yhteensä viikoittainen työaika on 37,5 h.

Hankkeen toteutuminen riippuu Pirkanmaan ELY-keskuksen rahoituspäätöksestä. Hanke rahoitetaan Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta 2014 - 2020.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään 10.1.2016 mennessä sähköpostilla osoitteeseen kari.kylkilahti@kantriry.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Kari Kylkilahti, 040 707 1470.

 

Pokory 16.12.2015

Siirry sivun alkuun
 
 
./modulo1905/