Nuorisotoimikunta

PoKo ry:n hallitus on päättänyt, että vuonna 2023 PoKossa toimii nuorisotoimikunta. Tämän toimikunnan tehtävä on vaikuttaa siihen, että PoKon nuorten toimintaan kohdistuva rahoitus suuntautuu järkeviin asioihin ja alueen tarpeisiin. He muun muassa päättävät, mitkä nuorille suunnatut hankkeet rahoitetaan MiniLeader - tuella. Rahoitusjaksoja on vähintään 2/vuosi. 

PoKo ry:n nuorisotoimikuntaan kuuluu kaksi jäsentä joka alueen kunnasta eli yhteensä 8 jäsentä. PoKon kunnat ovat Juupajoki, Mänttä-Vilppula, Ruovesi ja Virrat. Kokouksiin osallistuu lisäksi PoKon puheenjohtaja ja toiminnanjohtaja esittelijänä. 

Nuorisotoimikunnan jäsenen on oltava vähintään 15-vuotias, yläikärajaa ei ole määrätty. Hän on joko kotoisin tai asuu edustamansa kunnan alueella. Nuorisotoimikunnan jäsen sitoutuu vaitiolovelvollisuuteen sekä noudattamaan PoKon rahoitusmuotojen sääntöjä. Jäsenet voi nimittää toimikuntaan joko kunnan nuorisovaltuusto tai ehdotukset voi lähettää suoraan PoKolle. Nuorisotoimikunnan valinnan päättää PoKon hallitus.

Nuorisotoimikunta kokoontuu 2-4 kertaa vuodessa. Kokouksiin voi tarvittaessa osallistua etänä. Kokouksista maksetaan hallituksen määräämä kokouspalkkio (vuonna 2023 60 euroa) sekä matkakulut valtion matkustussäännön mukaan. 

Nuorisotoimikunta on mukava paikka vaikuttaa siihen, miten halutaan aluettamme kehittää nuorten kannalta hyviin asioihin.  Kuulevat korvat nuorten toiveille ovat hyväksi! 
Siirry sivun alkuun
 
./modulo1905/