Yhdistyksille & yhteisöille


Esimerkiksi yhdistykset, yritykset, kunnat, oppilaitokset ja säätiöt voivat hakea Leader-rahoitusta kehittämis- ja investointihankkeisiin. Hankkeiden tulee vastata Leader-ryhmän kehittämisstrategian tavoitteita.

Kun suunnittelet hanketta johon voisi saada Leader-rahoitusta, kannattaa ottaa yhteyttä PoKon toimistoon. Työntekijät auttavat hankesuunnitelman jalostamisessa ja rahoituksen hakuprosessin eri vaiheissa. Hyvällä hankkeella on selkeä tarve, ja sen vaikutukset kantavat pitkälle hankkeen päättymisen jälkeen.

Rahoitukseen osallistuvat EU, valtio ja toimialueen kunnat. Kuntien Leaderiin panostamat eurot tulevat alueille moninkertaisina takaisin.


Tutustu kaudella 2014-2020 toteutettuihin hankkeisiin:

Katso kohteet kartalta tästä.

Ruokaviraston hankerekisteristä löydät hankkeet valitsemalla Tee valintoja kohdasta "Leader" ja sitten "PoKo ry".Hankekummi

Kummit ovat hallituksen jäseniä/varajäseniä tai meitä työntekijöitä. Hankekummi on mukana koko hankkeen elinkaaren ajan, hän on tukena ja viestinviejänä/-tuojana hankkeen ja hallituksen välillä. Näin meillä rahoittajanakin on tieto siitä mitä hankkeelle kuuluu.


OP MiniLeader

Pienille yhteisöllisille projekteille voi hakea OP Mini-Leader avustusta. Tuki on kohdennettu erityisesti nuorille suunnattuun toimintaan ja ympäristöä parantaviin toimenpiteisiin. Lisäksi kaikkiin yhteisöllisyyttä lisääviin toimiin voidaan hakea OP Mini-Leader avustusta.

 
Siirry sivun alkuun
 
 
./modulo1905/