Opinnäytetyöaiheet

Vuonna 2020 keräämme uusia opinnäytetyöaiheita. Vinkkejä voi katsoa viime vuosina  tehdyistä töistä Opinnäytetyön teettäjälle -sivulta.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä!

 
 • Mäntän Vuorenmajan historiikki 90-vuotisjuhlien kunniaksi (pdf, 93 KB)
  Finventura Oy / Viinitupa Vuorenmaja haluaisi leikekirjatyylisen selailtavan dokumentin Vuorenmajalle, missä käytäisiin rakennuksen historiaa ja elinkaarta tarkemmin läpi. Historiikki sisältäisi lehtileikkeitä, kuvia ja tarinoita Vuorenmajaan liittyen. Leikekirjasta voisi jollain keinoa tehdä myös digitaalisen version, niin sen saisi myös "nykyaikaisempiin" välineisiin luettavaksi.

  Lue tarkempi kuvaus ja ota rohkeasti yhteyttä!

   
 • Mänttä-Vilppulan 4H-yhdistyksen markkinointi- ja viestintäsuunnitelman laatiminen (pdf, 91 KB)
  4H-yhdistys haluaa teettää opiskelijatyönä erillisen markkinointisuunnitelman kotipalvelulle ja nuorisotoiminnalle sekä viestintäsuunnitelman. Työn toivotaan olevan valmis vuoden 2019 loppuun mennessä.

  Lue lisää ja ota rohkeasti yhteyttä!

   
 • Matkailupalvelujen kehittämistarpeet Ruovedellä – matkailuyrittäjien näkökulma (pdf, 94 KB)
  Ruoveden kunta haluaa kehittää matkailua ja haluaa matkailun kehittämiseen liittyvän tutkimuksen tehtäväksi opinnäytetyönä. Tämän opinnäytetyön tarkoituksena on selvittää haastattelututkimuksen avulla Ruoveden matkailupalveluja ja matkailuyrittäjien mielipiteitä siitä, miten matkailua tulisi kehittää.

  TYÖ ON TEKEILLÄ! 
Siirry sivun alkuun
 
./modulo1905/